Naudojimas: | *Nuimkite dangtį ir mikrobangų krosnelėje įjunkite 800 W galią 10 sekundžių intervalais, kol turinys pradės tirpti. Gerai išmaišykite ir kartokite, kol visiškai ištirps. *Arba ištirpinkite dažus, įdėdami į dubenėlį su šiltu vandeniu. Pastaba: gaminyje gali būti baltų ir apskritų žymių ant kakavinio šokolado. Šios žymės nėra pelėsiai ir yra natūralus atsiskyrimo procesas, žinomas kaip kakavos sviesto žydėjimas arba „riebalų žydėjimas“. Šis „žydėjimas“ atsiranda gamybos proceso metu, kai dažai atšaldomi arba grūdinami, todėl susidaro nelygūs kristalai. Išlydžius dažus, žymės išnyks ir jų veiksmingumas bei skonis išliks tinkami. |
---|---|
Kiekis: | 35 g |
Savybės: | Sertifikuota Kosher, Tinka veganams, Tinka vegetarams |
Sudėtis: | kakavos sviestas, dažiklis (E172), lipnumą reguliuojanti medžiaga (E551) |
Laikymas: | Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių |