Naudojimas: | *Dekoracijos jautrios drėgmei, tad kad jos neištirptų ar neišsikraipytų, rekomenduojame naudoti mažai drėgmės turinčius pagrindus, tokius kaip cukrinė masė, marcipanas, modeliavimo šokoladas ar cukrinei masei tinkami kremai. Jei norite naudoti glazūras ar kremus, kuriuose yra daugiau drėgmės, dekoracijomis puoškite prieš pat patiekiant desertą. Taip pat galima tvirtinti šokoladu, šokolado dražė ir karališkuoju glajumi. |
---|---|
Dydis: | nuo 3×2,5 cm iki 3×4 cm |
Kiekis: | 29 vnt |
Sudėtis: | Bulvių krakmolas, vanduo, augalinis aliejus, dažikliai: E102*, E110*, E122*, E133, E151. |
Laikymas: | Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių |
Maistinė vertė (100 g): | Energija (kJ/kcal) – 1317/315 |